- Web sitesi
- www.ozlubilisim.com
Merhabalar,
Bugün trendsohbet.com ailesinin sevilen adminlerinden,dünya tatlısı,güzel yürekli,sihirli elleri olan (ben hep öyle ifade ederim. ) AsK kuşunun annesi,(Muhabbet kuşu) AŞK'ın cıvıltılarını hatta kelimelerini bizden eksik etmeyen, canımız FeraySu bizlerle ..
Çok yoğun bir iş tempon olduğunu biliyorum ve bizlere zaman ayırmandan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim..
️ECE️
Bize biraz kendinden bahsedermisin?
FeraySu
Ben FeraySu,Grafik Tasarımcısıyım.
️ECE ️
Sihirli ellerinin olduğunu biliyorum. Mesleğin dışında bir seçim yapman gerekse hangi mesleği seçerdin.?
FeraySu
Teşekkür ederim,sevgili Ece m ..Mesleğim dışında senin deyiminle bu sihirli eller ile insan hayatını kurtarmak ve Doktor olmak isterdim.
️ECE ️
Trendsohbet.com ile ne zaman tanıştın.?
Neden Trendsohbet?
FeraySu
Trendsohbet.com ailesi ile uzunca bir süredir birlikteyim,Sevgili dostum FarAway aracılığı ile tanıştım.
Nedeni ise; Kaliteli yayınlar ve seviyeli bir sohbet ortamının olması..
️ECE ️
Trendsohbet.com da seni en çok güldüren ve düşündüren nickler kimler?
FeraySu
Beni en çok eğlendiren radyotrendfm yayınların da yapılan esprileri yayınlar,İsmen zaten birçoğu eğlenceli )
️ECE ️
Sence bir arkadaşlık yada ilişki de sevgi mi daha önemli yoksa güven mi?
FeraySu
Güven
️ECE ️
Ne tarz müzikler dinlersin,Müzik senin için neyi ifade eder.?
FeraySu
Slow,pop,rock ve blues ama kulağıma hoş gelen tarzları da dinlerim.
️ECE ️
Radyotrendfm'de en çok hangi yayıncıyı dinlersin?
FeraySu
Radyotrendfm'de fırsat buldukça tüm yayıncıları severek dinliyorum.
️ECE ️
Hayatında son iki yıla baktığında sana en çok hangi duyguyu yaşattı?
FeraySu
Son 2 yılımda olumsuz bir duygu yok,Genel olarak yoğun ve aktif bir hayat akışım var.
️ECE ️
Sorularıma AŞK kuşunu eklemezsen eksik kalan bir röportaj olur diye düşünüyorum.) AŞK ne zamandır seninle,neden kedi,köpek değilde muhabbet kuşu? (AŞK'ı bize anlat annesi.)
FeraySu
AŞK benim vazgeçilmezim,bıcır bıcır konuşan bir muhabbet kuşudur.AŞK bir yıldır benimle ve bir yaşında AŞK benim için kelimelere sığmaz..terapi gibi büyüyoruz birlikte ❤
️ECE ️
Çok tanışmak istediğin biri ile tanışma şansın olsa bu kim olsun istersin.?
FeraySu
Tanışma imkanım olsa Enrique Iglesias olsun isterdim.
️ECE ️
Sence seni hayatta bir adım öne götüren şey nedir.?
FeraySu
Azimli ve başarılı olmamdır.
️ECE ️
Seni iyi tanıyanlar,seni anlatmak istese hangi kelime ile tanımlarlar.?
FeraySu
Beni tanıyanlar Milliyetçi ve iş kolik olarak tanımlarlar.
️ECE ️
Bu röportaj için neler düşünüyorsun,sen bir soru eklemek istesen hangi soruyu eklersin ve cevabı ne olur.?
FeraySu
Bu röportaj da bana sunmuş olduğun sorular oldukça özenli idi.Sana çok teşekkür ediyorum Sevgili Ece mm emeğine yüreğine sağlık sonsuz teşekkürlerimi arz ederim...
Bu hafta gerçekten çok kıymetli FeraySu mm ile yaptığım bu röportaj bana huzur verdi diyebilirim.Ne kadar teşekkür etsem sanırım az olacak hayatınız da hep iyi ki dediğiniz insanlarla karşılaşmanız dileği ile keyifle okumalar..
Bugün trendsohbet.com ailesinin sevilen adminlerinden,dünya tatlısı,güzel yürekli,sihirli elleri olan (ben hep öyle ifade ederim. ) AsK kuşunun annesi,(Muhabbet kuşu) AŞK'ın cıvıltılarını hatta kelimelerini bizden eksik etmeyen, canımız FeraySu bizlerle ..
Çok yoğun bir iş tempon olduğunu biliyorum ve bizlere zaman ayırmandan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim..
️ECE️
Bize biraz kendinden bahsedermisin?
FeraySu
Ben FeraySu,Grafik Tasarımcısıyım.
️ECE ️
Sihirli ellerinin olduğunu biliyorum. Mesleğin dışında bir seçim yapman gerekse hangi mesleği seçerdin.?
FeraySu
Teşekkür ederim,sevgili Ece m ..Mesleğim dışında senin deyiminle bu sihirli eller ile insan hayatını kurtarmak ve Doktor olmak isterdim.
️ECE ️
Trendsohbet.com ile ne zaman tanıştın.?
Neden Trendsohbet?
FeraySu
Trendsohbet.com ailesi ile uzunca bir süredir birlikteyim,Sevgili dostum FarAway aracılığı ile tanıştım.
Nedeni ise; Kaliteli yayınlar ve seviyeli bir sohbet ortamının olması..
️ECE ️
Trendsohbet.com da seni en çok güldüren ve düşündüren nickler kimler?
FeraySu
Beni en çok eğlendiren radyotrendfm yayınların da yapılan esprileri yayınlar,İsmen zaten birçoğu eğlenceli )
️ECE ️
Sence bir arkadaşlık yada ilişki de sevgi mi daha önemli yoksa güven mi?
FeraySu
Güven
️ECE ️
Ne tarz müzikler dinlersin,Müzik senin için neyi ifade eder.?
FeraySu
Slow,pop,rock ve blues ama kulağıma hoş gelen tarzları da dinlerim.
️ECE ️
Radyotrendfm'de en çok hangi yayıncıyı dinlersin?
FeraySu
Radyotrendfm'de fırsat buldukça tüm yayıncıları severek dinliyorum.
️ECE ️
Hayatında son iki yıla baktığında sana en çok hangi duyguyu yaşattı?
FeraySu
Son 2 yılımda olumsuz bir duygu yok,Genel olarak yoğun ve aktif bir hayat akışım var.
️ECE ️
Sorularıma AŞK kuşunu eklemezsen eksik kalan bir röportaj olur diye düşünüyorum.) AŞK ne zamandır seninle,neden kedi,köpek değilde muhabbet kuşu? (AŞK'ı bize anlat annesi.)
FeraySu
AŞK benim vazgeçilmezim,bıcır bıcır konuşan bir muhabbet kuşudur.AŞK bir yıldır benimle ve bir yaşında AŞK benim için kelimelere sığmaz..terapi gibi büyüyoruz birlikte ❤
️ECE ️
Çok tanışmak istediğin biri ile tanışma şansın olsa bu kim olsun istersin.?
FeraySu
Tanışma imkanım olsa Enrique Iglesias olsun isterdim.
️ECE ️
Sence seni hayatta bir adım öne götüren şey nedir.?
FeraySu
Azimli ve başarılı olmamdır.
️ECE ️
Seni iyi tanıyanlar,seni anlatmak istese hangi kelime ile tanımlarlar.?
FeraySu
Beni tanıyanlar Milliyetçi ve iş kolik olarak tanımlarlar.
️ECE ️
Bu röportaj için neler düşünüyorsun,sen bir soru eklemek istesen hangi soruyu eklersin ve cevabı ne olur.?
FeraySu
Bu röportaj da bana sunmuş olduğun sorular oldukça özenli idi.Sana çok teşekkür ediyorum Sevgili Ece mm emeğine yüreğine sağlık sonsuz teşekkürlerimi arz ederim...
Bu hafta gerçekten çok kıymetli FeraySu mm ile yaptığım bu röportaj bana huzur verdi diyebilirim.Ne kadar teşekkür etsem sanırım az olacak hayatınız da hep iyi ki dediğiniz insanlarla karşılaşmanız dileği ile keyifle okumalar..